Aflevering 4 De Hippe Vegetariër Isabel Boerdam

/
In deze aflevering praat ik met een pionier als het gaat om eten, beter gezegd vegetarisch eten. Ze heeft een lange weg van zoeken en proberen achter de rug. Het begon met gerechten die voornamelijk werden bedekt onder een dikke laag kaas en bladerdeeg. Dat bleef vervolgens aan haar heupen hangen en zag zichzelf in de spiegel steeds ongelukkiger worden. Ze heeft het roer omgegooid en is nu de hipste en bekendste vegetariër van Nederland. Maak kennis met topondernemer Isabel Boerdam van de Hippe Vegetariër (en de nationale week zonder vlees). (Overigens is haar nieuwe boek intussen al in de winkel te vinden: de Vega Bijbel. Deze opname is van voor het uitkomen van haar boek, vandaar dat de datum in de podcast niet meer klopt.)

Aflevering 3 Judith Noordzij

/
Judith Noordzij inspireert dagelijks bijna 40.000 volgers op Instagram. Je kunt haar leven ook volgen op YouTube. Ze is spreker, schrijver en coach. Met haar verhaal over haar burn-out en hoe ze daar destijds mee om is gegaan en hoe ze haar leven nu anders inricht, inspireert ze duizenden jonge vrouwen en onderneemsters. Het begon als een dagboek om haar vriendinnen op de hoogte te houden. Maar niet alleen haar vriendinnen vonden haar burn-out updates interessant, duizenden anderen ook. Ze nam ontslag als advocaat en volgde haar hart. En of een burn-out nog altijd op de loer ligt als je iemand bent met passies en een enorme drive? Dat hoor je in mijn podcast Gezond Lijf Gezond Bedrijf – Judith Noordzij.

Aflevering 2 Sjaco Jordens

/
Sjaco Jordens heeft een prachtig Jordens Fysio Medisch Centrum in Krimpen aan de Lek. Onder zijn dak zitten niet alleen fysiotherapeuten, maar ook acupuncturisten, osteopaten, orthomoleculair therapeuten, diëtisten enz. Maar hoe gepassioneerd hij ook is, ook voor hem zijn er grenzen aan wat hij kan. Eind vorig jaar liep hij tegen die grens op. Hoe? Dat hoor je in deze podcast. Luister naar deze bijzondere ondernemer met een grote en mooie missie. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en geef je review en een aantal sterren op Itunes en Spotify zodat ik beter gevonden wordt!